sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Uusia huonekaluja


Remonttimme pikkuviilailut ovat alkaneet tuottaa jo sen verran hyvää tulosta, että asuntoomme voi jo suunnitella ruokailuryhmän hankintaa. Aiemmin olemme käyneet useaan otteeseen katselemassa ruokapöytiä ja sen vuoksi meillä on jo tarkka visio siitä, millaiset kalusteet hankimme.
(Kuvalähde: http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&
compartmentId=3020300&categoryId=3020302#)

Pöydäksi on valikoitunut 160 cm pitkä ja 90 cm leveä, korkeakiiltovalkoinen pöytä. Pituuden vuoksi pöytä on joko neljän tai kuuden istuttava, meidän osalta kuuden. Kaikin puolin pöytä jatkaa asuntomme kulmikasta linjaa ja värikin on juuri oikea.


(Kuvalähde: http://www.asko.fi/tuotteet.php?tuoteryhma=30)

Tuolit ovat puolestaan olleet haasteellisemmat, sillä suurin osa tuoleista myydään neljän kappaleen paketeissa. Me olemme kaavailleet kuuden tuolin hankintaa, joten nämä neljän kappaleen paketit on jätettävä pois laskuista. Iloksemme löysimme tänään kuitenkin yhden mielenkiintoisen tuolin Askosta, joten menemmepä sitä katsomaan. Lisäplussana on toki vielä tarjouskin, joten kipin kapin Askoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti