lauantai 18. syyskuuta 2010

Shoppailun jälkitunnelmia


Joo, ei löytynyt mattoja. Koin suuren takaiskun. Aiemmin näkemäni matot olivat loppuneet, eikä lisää ole tulossa. Joudun siis joko a) pulittamaan matoista tuplahinnan tai b) etsimään jotku muut matot. Siispä maanantaina menen kiertämään kaikki kaupungin liikkeet läpi löytääkseni uudet rakkauden kohteeni. :D

Verhojen osalta meillä oli huomattavasti parempi tuurin kuin uskoimmekaan. Useiden vaihtoehtojen joukosta löytyi juuri sopivasta kankaasta ja sopivilla sävyillä varustetut valkoinen ja musta kangas. Kuulostaa hölmöltä puhua sopivista sävyistä mustan ja valkoisen osalta, mutta niissähän ne haastavimmat erot juuri ovatkin! Ensi viikolla on siis edessä ompelutyöt. Niitä olenkin jo odottanut kuin naapurimme mummo DNA:n nettipiuhan toimimista (joo, se piti olla kytketty kesäkuussa, mutta ei toimi koko talossa vieläkään, kun eivät ole käyneet kytkemässä). Netin osalta me käytämme edelleenkin sähkökaappiin siirrettyä puhelinpiuhaa.Shoppailun tuoksinassa mukaan tarttui myös kolme kasvia. Suurena kasvituntijana voin kertoa hankkineemme viherkasveja, mutta tarkempia tietoja ei kannata odottaa. Viherkasvin edellytyksenä on se, että se kasvaa ylöspäin (ei mitään lattianrajaa tavoittelevia roikkulikasveja, kiitos), on viidakkoa muistuttuva pehko ja etenkin on sävyltään limen vihreän ja vihreän väliltä. Suojaruukkuja kasveilla ei vielä ole, mutta aikanaan nekin saapuvat.

Remonttitouhutkin etenivät shoppailureissun jälkeen kattolistojen asennuksella. Huomiselle jäi vielä yksi pätkä laitettavaksi listojen loppumisen vuoksi. Pitää siis mennä hakemaan heti kahdeltatoista yksi puuttuva lista ja laittaa se paikoilleen. Sen jälkeen voimmekin palauttaa viimeistelynaulaimen Maralle.

Parvekkeen oven karmitkin saivat täydennystä tänään, kun asensimme aiemman sisäoven karmien kohdalle peitelistan. Huomenna käsittelemme koko karmin valkoisella maalilla ja sauman akryylillä, jonka jälkeen asennamme kulmalistat ja tiivistenauhan. Parvekkeen oven sisäpinnan käsittely jää vielä odottamaan ensi viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti