lauantai 4. syyskuuta 2010

Pieniä suuria töitä


Tämän päivän aikana olemme tehneet paljon pieniä töitä. Töiden lukumäärän vuoksi kokoamme tänne vain luettelon.


1. Kaikkien pattereiden ilmaaminen.



2. Kylpyhuoneen kaapin alaosan suojaaminen muovilistalla. Samalla säädimme kaapin seinän mukaan suoraan laittamalla muovisuikaleita muovilistan sisään korokkeeksi.



3. Keittiön roskakaapin ylähyllyn tekeminen sopivan kokoiseksi ja leikkuureunojen suojaaminen muovilistalla. Listan (joka näkyy vain muutaman senttimetrin verran hyllyn takaosassa) avulla kaikki tavarat pysyvät hyllyllä, eivätkä tipu sieltä alas.



4. Yläjyrsimen käytön harjoittelu lastulevylle ja täyspuuoveen ennen varsinaisen salpalukkouran tekoa. Kone on aivan mahtava! Leikkausjälki on tasainen ja reunat täysin ehjät: kannatti hankkia tällainen kone!



5. Teimme pystysalpaa varten uran parvekkeen oveen ja upotimme salvan paikoilleen. Tutkimme myös parvekkeen oven rakennetta poistamalla yhden sisäpuolen pintalaudoista. Ovi on ontto, joten täytämme sen polyuretaanilla ja teemme uuden sisäpinnoituksen. Ulkopinta viimeistellään maalilla ja uuden ovenkahvan asentamisella.



6. Asensimme kylpyhuoneeseen pyyhekoukut. Nyt voikin lähtä ostamaan uusia vihreitä ja mustia pyyhkeitä, kun niille on edustava paikkakin kylpyhuoneessa. Kuvassa olevat harmaa ja pinkki pyyhe olivat vain vierailulla kylpyhuoneessa. :)




7. Katselimme ilotulituksen olohuoneemme ikkunasta ja lähdimme syömään illallista Amarilloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti