tiistai 7. syyskuuta 2010

Shoppailua ja vähän remonttiaShoppailupäivämme kaverini kanssa onnistui erittäin hyvin. Löysin lähes kaiken etsimäni ja aika paljon muutakin. Suurin riemuvoitto oli ehdottomasti läpinäkyvän, neliskulmaisen purkin löytäminen. Purkista tuli koristekivien avulla oivallinen meikkisiveltimien säilytyspaikka. Näitä purkkeja haen vielä pari lisää, sillä niihin voi sijoittaa topseja, pumpulia ja muita pieniä, kylpyhuoneessa tarvittavia asioita.Toiseksi suurimpana haaveenani oli löytää pyykinpesuaineelle sopiva rasia. Riittävän isoa ei kyllä löytynyt, mutta kaksi pientä korvasi pettymykseni. Hauskat, vihreäkantiset metallirasiat löytyivät jo ensimmäisestä kaupasta, joten sain kannella purkkeja mukana puolet ostosreissustamme.
Purkkien lisäksi ostoskoriin löysivät tiensä pinkit mitta-astiat sekä pinkki, taitettava leikkuulauta. Leikkuulautaa olemmekin pitkään jo katselleet ja tänään oli sen aika saapua kotiimme. Värivalikoiman osalta Jamie Oliver -alustoissa on paljon makeita sävyjä, mutta pysyn pinkissä linjassa aina kuin vaan mahdollista. :D


Remonttipaikalla Anton olikin huhkinut ostosreissuni aikana ahkerasti. Parvekkeen ovi oli hiottu, oven reunaan tehty pieni kolo ikkunapellin reunaa varten (ovi osui aiemmin peltiin ja molemmat kärsivät) ja asuntoa siivottu vähän joka suunnasta.Illan kruunasi parvekkeen oven saranoiden hiominen metallipinnalle. Näihin olemme erittäin tyytyväisiä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti