lauantai 11. joulukuuta 2010

Eteisen edistymistä kulmalistojen merkeissä


Viikonlopun alkajaisiksi asensimme ulko-oviaukon ympärille kulmalistat. Olimme täysin unohtaneet viimeisen oviaukon ja vasta viime viikolla hoksasimme listojen puuttuvan. Saimmepa käytettyä ylijääneitä pätkiä pois, joten varastoitavaa on jälleen vähemmän. Kulmalistat ovat nimittäin sen verran hyvää materiaalia, ettei niitä roskiinkaan raski heittää. Kohta varmaan päivittelenkin sitä, miten varastoon on kertynyt paljon remonttitavaraa, "jolle voi olla joskus käyttöä". :D

Perjantain kunniaksi kävimme myös tänään töiden jälkeen reissun Ikeassa. Matkaan tarttui eteisen kaappi peiliovilla sekä isompaan makuuhuoneeseen tuleva keittiön alakaapeista koottava "lipasto". Idean alakaappien hyödyntämisestä saimme itse asiassa edellisellä Ikea-reissulla, sillä juuri sellainen "lipasto" oli esillä ja meidän mielestämme se oli juuri sitä, mitä olimme etsineet. Lipaston kokoamista saamme kuitenkin hetken odottaa, sillä aloitamme työskentelyn eteisen kaapin parissa.
(Kuvalähde: http://www.bestarcomputerdesk.com/inventory/
bestar-connexion-53853-l-shaped-desk-set.html)


Lipaston avulla rakennamme työpöydän siten, että sijoitamme pöytätason ja samasta materiaalista tehdyn jalan lipaston päälle nojaamaan yllä olevan kuvan tyylisesti. Samalla pääsemmekin peittämään pöytälevyllä lipaston kahden elementin välisen sauman. Väreiltään lipasto on korkeakiiltovalkoinen, mutta pöytälevyn väriä emme ole vielä päättäneet. Bauhausissa on onneksi paljon värivaihtoehtoja, joten eiköhän pöytälevy löydy sieltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti