keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Verhoja ja verholautoja"Honey, haetko rautakaupasta U-mallisia tukirautoja, kulmarautoja ja niihin sopivat ruuvit?". Näin alkoi päivä täällä blogin takana. Siispä lähdin aamulla etsimään tarvittavia osia ja tulin kahden aikoihin remonttipaikalle. Isäni tulikin sopivasti käymään ja aloitimme tv-tason kasaamisella. Sen jälkeen jatkoimme työskentelyä olohuoneen verholaudan parissa. Sitä varten hainkin U-mallisia tukirautoja, jotka tukevat lautaa kahdesta kohdasta. Kokonaisuudessaan verholauta on yli 4 metriä pitkä, joten pelkkä alumiinivahvistus ei olisi riittänyt. Ruuvasimme jälleen seinästä ulospäintulevat kappaleet ja U-malliset tukiraudat ensin seinään sekä rakensimme vasta sitten itse verholaudan.Verholauta rakennettiin samalla tavalla kuin isomman makuuhuoneen lauta. Ainoastaan laudan pituus tuotti meille jännitystä.Verholaudasta tuli lopulta melko siisti. Spotit korostavat lautaa ja sehän vain on hyvä asia! Nyt vain verhot. Huomenna siirrymme asentamaan televisiota seinälle ja sen jälkeen siirrämme tv-tason omalle paikalleen suojakalvojen poistamista varten.

Aiemmin lupailin myös kuvia isommasta makuuhuoneesta. Toinen puoli huoneesta etsii vielä tavaroitaan, mutta toisella puolella alkaa jo olla oikeat tavarat oikeilla paikoilla. Verhot ovat edelliseen asuntoon hankitut ja sopivat isompaan makuuhuoneeseen, tulevaan työhuoneeseen erittäin hyvin.
4 kommenttia:

 1. wau wau wau, ihan super hyvän näköstä :) minäkin tahdon tuollaisen ihana työnurkan! toi taso on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista! Meistäkin työhuone on super kiva. Vielä kun huomenna saa toisen puolen huoneesta tyhjennettyä, niin saa koko huoneesta otettua kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. innolla odotan, voi kunpa meijänkin remppa alkaisi ja ennen kaikkea loppuisi jo pian :)

  VastaaPoista
 4. remontointi on kyllä tosi mukavaa. me voitas alottaa milloin vain uudestaan. tosin onhan meillä vielä tekemistä, mutta suuret linjat on jo valmiina..

  VastaaPoista