tiistai 7. joulukuuta 2010

JouluaskarteluaTämän vuoden joulukortit valmistuivat itsenäisyyspäiväiltana samanaikaisesti, kun katselimme isämme serkkua kättelemässä presidenttia Linnanjuhlissa. Askartelimme yhdessä pikkusiskoni kanssa parisen kymmentä korttia molemmille ja päälle vielä vanhempiemme lähettämät kortit. Joulukorttien myötä myös lahjatoiveita on kerätty ylös ja tänään on tarkoitus käydä ostamassa ensimmäiset lahjat.

Olen myös selaillut tänään tv-tasoja, koska meillä on edessä olohuoneen huonekaluostokset. Ruokapöydän ja keittiökalusteiden mukaan tv-tasonkin pitää olla korkeakiiltoinen valkoinen ja mielellään hopeilla jaloilla seisova. Aika monta sopivaa löytyy ja jopa sopivalla hinnalla. Pitääpä siis näitäkin käydä matkan varrella vilkaisemassa.

Kodin Ykkösen Front tv-taso

Jyskin Janus tv-taso


Iskun Focus tv-taso ylähyllyineen

Ikean Bursta tv-taso


Mielestämme Ikean taso on erittäin kilpailukykyinen, koska laatikoihin on suunniteltu erikseen myytävänä myös DVD-teline, jolla olisi myös meillä käyttöä. TV-taso on myös samantyylinen jaloiltaan kuin ruokapöytämme, joten uskon vahvasti päätyvämme Ikean vaihtoehtoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti