sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Työpöydän rakentelua


Sunnuntaipäivä kului rattoisasti työpöydän parissa. Päälystimme jalan ja pöytälevyn nurjat puolet valkoisella kontaktimuovilla, koska pöytälevyt oli pinnoitettu vain päälypuolelta. Kontakti toimii erittäin hyvin ja kokemuksesta voimme sanoa sen olevan erittäin kestävää.



Päällystyksen jälkeen pystyimmekin silittämään reunanauhat kiinni ja leikkaamaan ylimääräiset pois. Oli melko urakka saada reunanauha leikattua, koska se oli erittäin paksua!



Kontaktoinnin jälkeen upotimme tukirakenteena toimivan metallikulman pöydän ja jalan kulmaan. Upotuskolon teimme yläjyrsimellä ja viimeistelimme dremelillä. Jälleen totesimme hyvien työkalujen nopeuttavan työskentelyä. Yläjyrsin olisi pitänyt ostaa jo ajat sitten!




Reunanauhoitusten jälkeen pääsimmekin sitten vihdoin kokoamaan pöydän. Huomenna lisäämme pöydälle tukijalan, koska pitkä pöytälevy alkaisi notkua ilman tukijalkaa. On siis aika mennä jälleen Bauhausiin, jonka vakiasiakkaita olemme olleet jo parin vuoden ajan.



Pöydän rakentelun jälkeen jatkoimme rakentelua isomman makuuhuoneen verholaudan parissa. Höyläsimme seinästä ulospäin tulevat palat ja upotimme seinäkiinnikkeet paloihin. Työt verholaudan parissa jatkunee ensi viikolla. Valmiina verholauta näyttää samalta kuin pienemmässä makuuhuoneessakin (ks. täältä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti