keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Joulukortti-ideoita


Hiirien ja apinoiden lisäksi löysin askartelukirjastani kivoja joulukortti-ideoita. Aiempina vuosina olen pääosin käyttänyt valmiita korttimateriaaleja, mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla jotain ainutlaatuisempaa.Siniselle korttipohjalle toteutettuina peukalopöllöt olisivat tosi suloisia. Samalla idealla voisi toteuttaa myös peukalotonttuja. Ehkäpä muutama sukulaisemme saakin tänä vuonna tällaisen kortin.Toinen sydämeni valloittaneista ideoista ovat koukeroeläimet. Vesiväreillä ja tussilla toteutettu poro on mainio ja oravakin sopisi hyvin jouluteemaan. Valkoiselle korttipohjalla nämä eläimet toivottaisivat varmasti hyvät joulut jokaiselle kortinsaajalle.
Antonin Ruotsissa asuville sukulaisille puolestaan voisimme tänä vuonna lähettää ruotsalaistyylisen joulukortin. Valkoisella ja punaisella puuvärillä koristellut jouluporot sopisivat myös kuusen oksille. Ideaa voisi soveltaa lisäksi joululahjoissa, sillä meiltä löytyisi varastosta ruskeaa pakkauspaperia, jonka voisin koristella valkoisilla ja punaisilla tähdillä. Yhden tähden sisälle voisinkin kirjoittaa lahjan vastaanottajan nimen.

Jouluaiheilla jatketaan myös seuraavassa postauksessa, sillä Minna haastoi minut kokoamaan listan joululahjaideoista. Ihana päästä jo vähän suunnittelemaan tulevia joululahjoja. 

2 kommenttia:

  1. noi peukkupöllöt on aika suloisia :) ehkäpä minäkin askartelen tänä vuonna kortit.. tai ainakin ostan tarvikkeet ja sitten unohdan tehdä ne kortit :D

    VastaaPoista
  2. hehe, mullakin on monen vuoden joulukorttitarvikkeet lojunut kaapissa. Ehkä tänä vuonna pääsisin niistä sinisistä korttipohjista, joille en ole parina jouluna keksinyt käyttöä. :D

    VastaaPoista