perjantai 18. marraskuuta 2011

Joululahjaideoita


Marraskuu viilettää jo hyvää vauhtia kohti loppuaan. Joulukuun häämöttäessä muutaman viikon päässä on jo aika pohtia ensimmäisen kerran joululahjoja.



Meillä on lähisukumme kanssa ollut joka vuosi tapana tehdä itse joululahjoja. Vuosien mittaan on tullut tehtyä niin tyynyliinaa, villasukkaa, paitaa kuin laukkuakin. Tänä vuonna ajattelin lahjoa äitiäni, mummoani ja kummisetääni itse tehdyllä pannunalusella. Idea pannunaluseen on tullut jo aiemmin tehdessäni pienistä huopapalloista pari pannunalustaa. Aiempaa ideaa muokaten joululahjapannunaluset valmistuvat isommista palloista, jotka ommellaan ympyrän muotoon. Samalla idealla olen aiemmin tehnyt mummolleni rannerenkaan, joskin hieman pienemmistä palloista.



Omatekemä lahja on siis jo keksitty, mutta mitäs muuta. Perheelleni ajattelin kerätä pienen herkkukorin, johon sisällytän ainakin Roberts Coffeen Watsa-kahvia, Jules Destrooper -suklaakeksejä, Lindtin suklaakonvehteja sekä monipuolisesti Pussita ja Punnitse -kaupan pähkinöitä. Herkkujen lisäksi koriin päätyy todennäköisesti pakkaus Marimekon servettejä, pullollinen oliiviöljyä ja mustikanmakuista glögiä.



Antonia lahjon tänä vuonna puolestaan uudella kaulaliinalla. Pehmeän paketin lisäksi honeyni saa muun muassa uudet nauhat luistimiin, lipun valitsemaansa teatteriesitykseen sekä uutta hohkavan hiustenleikkuukoneen. Elektroniikan saralta lahjaideoita löytyisi vaikka kuinka paljon: nappikuulokkeita, läppärin suojakoteloa, BlueRay-soitinta ja nauhoittava HD-digiboxia. Harkinnassa on vielä se, mikä laitteista pakettiin päätyy.



Hupiakin joulun pitää tuoda tullessaan, joten mikäs sen parempaa kuin seurapelit. Tutuimpien Aliasten ja Afrikan tähtien lisäksi voisin täydentää pikkusiskoni lautapelivalikoimaa kohtuu uusilla tulokkailla. Dixit, Plokus ja Menolippu vaikuttavat hauskoille ja samalla haasteellisille peleille. Vastapainoksi Wii-pelikonsolille suunniteltu Big Brain Academy -peli toisi erilaista toimintaa keskipäivään.



Isovanhemmilleni ajattelin puolestaan hankkia pannunalustan lisäksi uudet koristetyynyt. Mummoni lempivärejä ovat vihreä ja violetti, joten olohuoneeseen uutta ilmettä voisivat tuoda esimerkiksi violetti-pinkit ja musta-valkoiset Finlaysonin Taimi -koristetyynyt. Uusia tyynyjä voisi täydentää myös mustalla torkkupeitolla.




Omalla lahjatoivelistallamme sen sijaan ovat keittiöliinateline, leffaliput sekä liput kuntosalille. Lumpparille joulupukki voisi tuoda uudet ruokakupit, sillä haluaisimme konepestävät versiot nykyisten metallisten tilalle. Olemme myös välillä kaavailleet korotettua ruokakuppialustaa. Hmm..pleksistähän tällaisen voisi taivuttaa nyt, kun on vielä kuumailmapuhallinkin. ;P


Kuvia lainattu täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti