maanantai 13. syyskuuta 2010

Wuhuu, eteinen on valmis!




Remonttikohteemme lähestyy valmistumista hurjaa kyytiä. Sähkömiehen käytyä päivällä pääsimme viimeistelemään katon panelointia. Kiitokset iskälle avusta. :) Maalasimme myös muutamia seiniä, jotka olimme kokonaan unohtaneet. Keskityimme niin kovasti parvekkeen oveen, ettemme muistaneet lainkaan ovea ympäröivan seinän olevan vielä läpikuultava.



Sisustuksen osalta terästäydyimme eilisen Sputnik-hankinnan jälkeen ja haimme tänään parvekkeen oveen kivisydän-koristeen. Illalla etsin raameihin sopivan kuvan, tulostan sen ja viimeistelen laminoimalla. Uskoisin kuvan sen jälkeen kestävän parvekkeen kosteusvaihteluita.



Makuuhuoneeseen ehdimme myös asentaa valaisimen. Muutama vuosi sitten hankittu valaisin on lähes ainoa vanha asia, joka saa oman paikkansa remontoidusta asunnosta. Mielestämme lampun tyyli on juuri sopiva ja se sopii erittäin hyvin yhteen punaisen seinämme kanssa. Tosin punaisen seinän kohtalo on vielä auki. Mielestämme punainen seinä ei sovi asunnon yleisilmeeseen enää millään muotoa. :D


On se vaan niin kiva valaisin. :)

2 kommenttia: