maanantai 9. toukokuuta 2011

Auringolta suojassaKaappien kätköistä löytyi myös viime kesän reilireissulta ostettu aurinkovarjo. Varjo on peräisin reissumme alkumetreiltä Roomasta, jossa varjokauppijaita oli jokaisella nurkalla. Myyjän ensimmäisen kerran nähtyämme varjon hinta oli kahdeksan euroa, seuraavaksi se laski viiteen euroon ja lopulta ostimme sen kolmella eurolla. Ei lainkaan huono ostos, eikä myöskään harvinainen: lähes jokainen nainen käveli auringolta suojattuna.Täällä uudessa kodissa varjo sijoittui parvekkeelle. Sen alla oli mukava lukea lehteä sekä antaa Lumpparille mahdollisuus nautiskella kevätauringosta ilman kuumuutta. Tuntuu Lumpparin turkki olevan sen verran lämmin, ettei se pahemmin auringossa viihdy.

2 kommenttia:

  1. oiiiiii eiii mikä ihanuus lumppari <33 sentään valkoinen turkki, meidän Ennin musta turkki oikein kerää kuumuutta! Se kyllä tykkää hirmusesti esim mökillä pötköttää nurmella aurigossa ja nukkua, reppana :) Se käy sitten aina järvessä vilvoittelemassa ;)

    VastaaPoista
  2. Musta turkki on kyllä varmasti triplasti kuumempi, mutta onneksi teidän mökillä on järvi lähellä. Lumppari tykkää kans tosi paljon uida ainakin tuttujen ammeessa, niin voi olla että mökillä ollessa jokikin kelpaa. :D

    VastaaPoista