sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Siivouspäivät


Koko viikonloppu oikeastaan kului kaappeja tyhjennellessä, vaatteita lajitellessa sekä siivotessa. Nyt koti on ihanan puhdas ja jokainen nurkka tuoksuu raikkaalta. Ylimääräiset, käytöstä ajat sitten poistuneet vaatteet on viikattu sievästi kasseihin ja viety autoon odottamaan Kontti-reissua.
Kävimme päivällä myös parin tunnin mittaisella lenkillä. Matkan varrelle sattui paljon jänniä juttuja, kuten siili ja yksi kissanpentu. Voi sitä neljän tassun vilinää, kun näitä kaikkia piti lähtä vauhdilla katsomaan. Taisimme Lumpparin mielestä olla hieman tylsiä, kun toppuuttelimme sen intoa ja enemmänkin keskityimme ympäristön kuvaamiseen. Kävyt ja maalatut tiiliseinät eivät nimittäin kiinnostaneet Lumpparia lainkaan, mutta se siili ja toinen nelijalkainen. :D
Kotimatkalla poikkesimme vielä kadulle, jossa on varsin epätyypillisiä suomalaisia rakennuksia. Etenkin alempi rakennus on ehdottomasti minun mieleeni; valkoista ja mustaa. Meillä onkin tarkoituksena tänä kesänä käydä kuvaamassa kotikaupunkiamme, jotta löytäisimme mahdollisimman paljon uutta ja ihmeellistä. Eihän sitä yleensä kotona tule pahemmin lähialueille katseltua, kun jo tietää, miltä ne näyttävät. Ainakin luulee tietävänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti