lauantai 28. toukokuuta 2011

Kokemuksia nettikirpputoreista


Kesäloman alun kunniaksi olemme tyhjentäneet kaappejamme. Sinne tuntuu kerääntyvän koko ajan lisää tavaraa, vaikka talven aikana olemme vieneet paljon tavaraa Pelastusarmeijan Kontti-keräykseen. Kirpputorilla tavaroiden (etenkin vaatteiden) myymistä olemme monesti miettineet, mutta en ole koskaan viitsinyt vaivautua viemään tavaroita sinne asti. Tuotosta kun ei ole mitään takeita.Sen sijaan olemme syksystä lähtien myyneet ylimääräistä tavaraa Facebookin kirpputoreilla sekä Tori.fi-nettikirpputorilla. Olenkin ollut yllättynyt, kuinka hyvin tavara vaihtaakaan omistajaansa näillä palstoilla. Toki vaatteita tms. emme ole kokeilleet myydä, mutta sisustus- ja käyttötavaraa eli sängynpeittoja, valaisimia, tyynyjä, allaskaappi altaineen, verhoja, huonekaluja, astioita, pöytäliinoja sekä muuta vastaavaa tavaraa on mennyt tosi hyvin kaupaksi.Nettikirpputoreilla tavaran myymisen ohessa olen saanut myös asetella tavaroita edustaviin asentoihin ja ottaa niistä kuvia. Harrastuksena tavaroiden myyminen onkin ollut hauskaa ja sosiaalista toimintaa. Rahallista voittoa tavaroista ei kyllä saa, mutta ei se ole tarkoituksenakaan. Enemmänkin tarkoituksena on tyhjentää kaappeja ja saada tavara kiertämään.

Myymisen lisäksi olen seurannut aktiivisesti muiden ilmoituksia. Joulun jälkeenhän bongasin mm. ilmoituksen sohvasta, joka löytyy nyt meidän olohuoneestamme. Kannatti seurata ilmoituksia, sohvasta oli nimittäin tullut kymmeniä kyselyitä heti ilmoituksen jättämisen jälkeen. Nopeuteni vuoksi olimme ensimmäiset kyselijät ja saimme sohvan.

Mutta nyt takaisin kaappien pariin. Sieltä löytyy varmasti lisää turhaa tavaraa. Äskenkin tuli vastaan liian iso miesten juhlapuku. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti