sunnuntai 25. syyskuuta 2011

KutsukortitEi kahta ilman kolmatta. Sanonnan mukaisesti valmistujaisjuhlakutsujakin on kolmea erilaista. Kaikkia kutsuja kuitenkin yhdistää samanlainen Kutsu-teksti sekä sisäpuolelle kirjoitetut tarkemmat tiedot juhlan päivämäärästä, juhlapaikasta ja pukukoodista. Juhlia varten on siis jo vieraat valmiina, mutta muuten kattaukset ja tarjoiltavat ovat vielä suunnitteluasteella.

Värimaailman sain kuulemma päättää itse, joten lähdimme liikkeelle siitä, mitä askartelumateriaaleja meillä oli valmiina. Ensimmäisenä vastaan tuli vaaleanpunainen satiininauha - hempeyttä ei siis juhlista tule puuttumaan. Antonin kommentti korteista ja värimaailmasta oli paljonpuhuvasti "hmm". Hmm oli kuitenkin hyväksyvä ynähdys, joten kauppaan ei tarvinnut tällä kertaa lähteä, vaan kaikki korttimateriaalit löytyivät askartelulaatikon kätköistä. ;)


Kuva täältä.

Juhlien menua on mietitty, mutta lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Pikkusiskoni kanssa kaavailimme juhlissa tarjottavan juustokakkua, jotain suolaista piirakkaa (heh, teemaväriin sopisi hyvin kinkkupiirakka), keksejä ja aiemmin esittelemääni avokado-suklaakakkua. Menu kuitenkin elää vielä, sillä etsimme juuri jotain ihan uutta ja erilaista.Kattaus tulee olemaan todennäköisesti melko perinteinen: vaaleanpunaisia ruusuja, astiat ja kivat servetit. Keskelle pöytää olen haaveillut harsomaista kaitaliinaa ja hauskoja kuvia opiskeluajoilta. Osittain iltaa tähdittää myös elokuinen Kiinan matkamme. Nyt pitäisikin tehdä kuvakirja loppuun, jotta se ehtii valmistua ennen juhlapäivää.

Ehkäpä siis siirryn kuvakirjan pariin. Kiina-postauksissa on seuraavaksi luvassa hieman moderninpaa Pekingiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti