perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hullujen päivien lentotarjouksiaKevään Hullut päivät saapuvat jälleen. Kiinnostavin kohde heti Methodin pesuaineiden jälkeen ovat lennot - mutta miksi ne ovat niin kalliit! Ainoa kohtuullisen hyvä tarjous on lento Helsinki-Singapore, mutta harmillisesti Bangkokin lennot ovat mielestäni hiukkasen hintavat. Hong Kongin lennot ovat myös vuodentakaiseen verrattuna satasen kalliimmat. Toki polttoainekustannukset ja verot ovat nousseet, mutta edes parikymmentä euroa alhaisemmilla hinnoilla olisin ehkä voinut jo mennä ostoksille.

Kesän lomareissulle ei siis välttämättä startatakaan näillä Hullujen päivien lennoilla. Pitääkin alkaa jo katsella tarjouksia ja vertailla eri lentoyhtiöiden tarjontaa. Tarkoituksena on nyt Route 66 -suunnitelmien kaaduttua suunnata porukalla Kaakkois-Aasiaan. Thaimaa, Malesia, Singapore, Filippiinit ja Indonesia ovat tällä hetkellä korkeimmilla sijoilla meidän toivelistallamme. Voihan se olla, että nuo Singan lennot tulevat tipahtamaan sähköpostiin, mikäli sopivampaa vaihtoehtoa ei löydy. :)

Muita Hullari-tarjouksia ajattelin selata heti hammaslääkäristä päästyäni. Tänään lähtee se kolmas ja tältä erää viimeinen viisaudenhammas. Toivottavasti ei ole epäonnea mukana, kun on vieläpä perjantai 13. päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti