perjantai 6. huhtikuuta 2012

Sisustushaasteen viikko neljäKokonaisuudessaan kotia ajatellessamme päädyimme lopputulokseen, että kaikista paras ja eniten tyytyväisyyttä osoittanut asia kodissamme ovat FP-Tamarin Satiini-taiteovet. Ne ovat erittäin kevyet, tyylikkäät, mukavat, helpot ja erittäin hyvä vaihtoehto tavalliselle laakaovelle. Meille ne olivat oikeastaan ainoa vaihtoehto, sillä normaali ovi olisi ajan myötä varmasti lyönyt reiän makuu- ja työhuoneiden lasisiin liukuoviin. Pienenä välihuomiona voin myös kertoa, että olihan meillä lipasto. Se vain on niin huomaamaton, etten edes muistanut meillä sellaisen olevankaan. :D
Toinen erittäin paljon tyytyväisyyttä ja käytännössä onnistuneisuutta edustaa meidän suuri keittiö-olohuone -yhdistelmä ruokapöytineen ja sohvineen. Sohvan lisäksi tykkään tosi paljon meidän isosta ja valkoisesta nukkamatostamme. Siinä on mukava loikoilla ja katsella televisiota.

Pronssia onnistumisesta sitten saakin keittiömme työtaso. Valkoinen pöytälevy oli aivan nappivalinta. Onneksi menimme vielä kerran käymään Lumia keittiöillä ja näimme tämän juuri paketista vedetyn, alumiinireunaisen mallikappaleen. Siitä lähtikin idea alumiinisiin sokkelilevyihin.Mitalisijojen yli kuitenkin kiilaa pikkusiskoni maalaama ja meille lahjoittama taulu. Se sijaitsi alunperin työhuoneessa seinää vasten, mutta on viime aikoina vaihtanut paikkansa parvekkeen oven suuhun. Siellä se tuo kivasti väriä valkoisuuden keskelle. Kunpa vain raskisin laittaa seinään koukun ja taulun seinälle.

Kattauskin kuuluisi tähän haasteeseen, mutta taitaa meillä olla tällä hetkellä vähän eri kujeet siellä Euroopassa, joten jätetään kattailut väliin. :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Huomasin, että teillä on tuollainen samanlainen/tyyppinen liesituuletin kun mikä meille on tulossa. Itse olen miettinyt sitä asennuskorkeutta.. Onko teillä tuo välitilan korkeus mikä? Ja oletko tykännyt tuosta mallista? Kiitos jo etukäteen avusta :)

    VastaaPoista