perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mielenkiintoisia Hullujen päivien tarjouksia


Hammas lähti helposti ja jäätelökuuria määrättiin pariksi päiväksi. Olotila on ihanan rento. Vihdoin alavisurit ovat pois ja viimeinen ylävisuri edelleen hyvässä tallessa ikenen sisällä. Sen osalta ei siis ole tällä hetkellä akuuttia hätää. Mikäli se ei puhkea, sille ei tarvitse tehdä mitään. :)Puoli päätä turvonneena pääsin vihdoin tutkimaan Hullujen päivien kuvastoa. Keskiviikon tarjouksista silmiini pomppasi ensimmäisenä Samsungin robottipölynimuri. Ehdottomasti hyvä ostos! Meillä kyseinen laite hoitelee kaiken imuroimisen parin päivän väliin. Pääseepä se myös nousemaan nukkamattojen päälle sekä imuroi ne putipuhtaaksi.
Kosmetiikkapuolen tarjouksia selatessani kiinnostuin Elizabeth Ardenin suihkugeelistä. Sopisi myös värinsä osalta meidän kylpyhuoneeseemme.Pesuaineiden osalta menenkin heti keskiviikkona hakemaan yhden pullollisen Methodin Tub & Tile -puhdistusainetta. Methodin tuotteet kun ovat aivan loistavia, ja niiden tuoksu on vertaansa vailla!Kameraa varten puolestaan tarjolla olisi 16 Gb:n nopea muistikortti. Tällainen tulee todellakin tarpeeseen. :)Perjantaina tarjouksessa olisi Duo-yrttiruukku ja -sakset. Tätä olemme jo aimminkin katselleet, ja ehkäpä se tänä vuonna voisi tulla kotiimme asti. Olisi kiva kasvattaa omia yrttejä ja syödä "puhdasta" ruokaa.Herkkuosastolta kotiinviemiseksi löytyy muun muassa Stockmann Bakeryn Original-juustokakun palanen. Nam, nam, nam.


Lisäksi Hulluilla päivillä olisi myös tarjolla Calvin Kleinin ihastuttava kello. Tätä ihastelin jo Wienin lentokentällä kuluneen viikon alkupuolella.Viikonlopun kunniaksi lauantaina voisin ostaa meille Vilmas-luomunäkkileipää. Makuja on tarjolla kolme: Black & White, Kasmariini ja Seesami. Näistä mielenkiintoisimmalle kuulostaa Black & White.Meidän hankkiessa itsellemme herkkuja saa myös Lumppari omia herkkujaan. Royal Caninin Mini Exigent -raksut ovat kuluneet nopeasti, joten niitä voitaneen hakea yksi pussi lisää. Ostamme mielellämme vain näitä 800 gramman pusseja, jotta raksut ovat tuoreita ja säilytystila pienempi.

1 kommentti:

  1. 1990 Lincoln Mark Series AC Compressor
    I enjoyed your post. It’s a lot like college – we should absorb everything we can but ultimately you need to take what you’ve learned and apply it.

    VastaaPoista