tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pala Kiinaa New Yorkissa


China Town oli kuin ilmetty Kiina: kiinalaispuoteja vieri vieressä, sähköjohtoja rullana seinän vieressä, kiinalaisia lapsia leikkimässä kaduilla sekä tuoksuvia ruokapaikkoja kiinalaisten ovien takana.China Townissa nautittu lounas oli ehkäpä koko reissun paras. Ulkonäöllä annokset eivät koreile, mutta maku oli aivan loistava. Tänne voisin mennä toistekin syömään hapanimeläkanaa, maustettua broccolia sekä chilipähkinäpossua kera tulisen chilikastikkeen.

Ruokaa Chine Townin alueella oli myytävänä samaan tapaan kuin Kiinassakin - kadulla. Löytyipä yhdeltä myyntipaikalta myös myytäviä lemmikkejä tai ainakin toivon niin. Näiden nelijalkaisten kuvaaminen ei tuottanut hymyjä myyjässä, joten luikin nopeasti karkuun.
Viimeisenä näimme kiinalaiskorttelissa mielenosoituksen. Syystä emme saaneet mitään selville, mutta vajaa sata kiinalaista osallistui mielenosoitukseen China Town -kyltin alla.Viimeisin löytö oli koko reissun hienoin sprayaus. Tästä saakin ideaa omiin piirroksiin. Pitäisiköhän aloittaa heti? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti