sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kalenterin luukku 18


Luukku 17 jäi avaamatta, joten siirrytään suoraan luukulle 18. Perjantaina kello 18.00 nimittäin alkoi Antonin tentitön joulu -aikakausi. Pääsimme ensimmäisen kerran yhdessä jouluostoksille ja saimmepa seuraa myös pikkusiskostani. Suurten lahjakassien kanssa palasimme kotiin. Ensimmäistä kertaa vuosiin olemme hankkineet kaikki joululahjat viikon etuajassa!



Joululahjaostoksia tehdessäni eteen sattuivat myös kauneimmat silmät, jotka olen aikoihin nähnyt. En voinut vastustaa kiusausta, vaan siirsin kaunissilmäisen kaverin koriini. Kassalle päästyäni selitin auliisti löytäneeni rakkaudenkohteeni yksinäisenä ja eksyneenä, enkä tiennyt sen hintaa saati enaria. Myyjätär onneksi oli paremmin ajantasalla ja lähti selvittämään hintaa. Pienen hetken kuluttua hän tuli takaisin kantaen toista poroa kädessään.



Huokasin samantien helpotuksesta. Rakkaudenkohteeni tulisi saamaan aivan kohta hintansa ja minä saisin viedä sen mukanani kotiin. Hinnan sijaan myyjätär kertoikin löytäneensä kaunissilmäiselle kuomaselleni veljen, joka kuuluisi samaan pakettiin. Riemuissani otin tottahan toki peuraseni soman veljen mukaani. Kaksin aina kaunihimpi.



Tunnelmallista joulunalusviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti