torstai 8. joulukuuta 2011

Kalenterin luukku 8
Vihdoin olemme jälleen takaisin kotona ja ensimmäinen lomanjälkeinen työpäiväkin on tehty. Visiitti Rovaniemelle ja loma Pariisissa olivat kyllä tosi mahtava kokonaisuus, sillä joulua oli tarjolla molemmissa kohteissa enemmän kuin osasin kuvitellakaan. Täällä blogin puolella taas ei mennytkään ihan niin kuin suunnittelin. Joulukorttipostauksen kuvat olivat jääneet matkalle ja julkaisuun meni vain tekstiä. Heh, pitää ottaa uusiksi heti illalla. Rovaniemellä jouluvaloja oli moninpaikoin, kuusia joka kulmauksessa ja käsityöläisten markkinakojuja vierivieressä. Satuimme juuri sopivasti joulunavajaisviikonlopulle, sillä kauppakeskukset olivat auki puoleenyöhön ja solisteja jokaiseen makuun. Suurimman yleisön veti heti joulupukin jälkeen Anna Puu.


Yövyimme työreissullani City Hotellissa, joka oli juuri remontoitu. Jälkikäteen kuulin meidän saaneen hotellin uusimman huoneen, joka oli otettu käyttöön vasta edellisyönä. Saatoimmepa siis olla ensimmäiset asukkaat tässä 7. kerroksen huoneessa. Huoneen erikoisuuksiin kuuluivat kylpyhuoneen ja makuuhuoneen välinen lasiseinä, tilantuntua tuova makuuhuoneen peiliseinä sekä ihanan pehmeät vuodevaatteet, peitot ja tyynyt. Kolmen tähden hotelliksi City Hotel oli sataprosenttisesti positiivinen yllätys ja siellä oli enemmän luksusta kuin olisin standard-huoneeksi odottanut.

Kylpyhuoneessa oli ihanasti yhdistetty turkoosia ja valkoista. Kaiken kruunasivat kuitenkin kylpyhuoneen valaistus. Katossa oli useita spotteja ja kylpyammeen seinustalla olevan laskutason ympärillä sadoittain pieniä ledejä.
Eniten kuitenkin ihastuin makuuhuoneen seinällä olleeseen koristepeiliin. Tilaan sopivampaa massiivinen katseenvangitsijaa saa etsiä!

Siispä Rovaniemenmatkaajat. Pekankadulla sijaitseva City Hotel on ehdottomasti kaupungin paras hotellivaihtoehto. Menee lujaa ohi kaikkien Sokosten ja Cumulusten!

2 kommenttia:

  1. waaau! aika komeita kuvia! kyllä kelpaa tuommoisessa hotlassa yöpyä!

    mukavaa että reissut olivat onnistuneita :)

    VastaaPoista
  2. Hotelli oli kyllä ihan superhieno! Täysin verrattavissa niihin Kiinan 5-tähden hotelleihin, joissa oli myös lasiseinä makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä. Lisäksi Rollon City Hotellissa oli alakerrassa kiva ravintola, aulassa ylitsevuotavan hyvä palvelu ja aamiainen supermaittavaa. Kaikinpuolin yksi parhaista hotelleista, joissa olen koskaan yöpynyt. ;P

    VastaaPoista