keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kalenterin luukku 7


Rakas Joulupukki!

Tänä vuonna en ehtinyt luoksesi Korvatunturille, anna se anteeksi. Sen vuoksi lähestynkin sinua näin sähköisellä viestillä.

Olemme olleet tänä vuonna kilttejä niin toisillemme kuin muillekin ihmisille. Olemme myös auttaneet naapureitamme sekä tehneet töitä aamusta iltaan. Välillä nämä minun 33-tuntiset opetustyöviikot ovat olleet erittäin rankkoja, mutta silti olen jaksanut suunnitella kaiken hyvin. Anton on myös jaksanut kiltisti opiskella töiden ohessa, vaikka sekään ei ole ihan kevyintä hommaa. Lumppari puolestaan on jaksanut pitkäjänteisesti odottaa meitä kotiin, vaikka työpäivämme ovat välillä venyneet 9-tuntisiksi.

Kiltteytemme perusteella uskallammekin ilmaista joululahjatoiveitamme.
Yhteisinä lahjoina toivoisimme sauvasekotinta. Toiveista suurin olisi saada Braunin Multiquick 7 MR740CC -sauvasekoitin. Se on tämänhetkisistä sekoittimista tehokkain, johdoton ja tyylikkäin. Sekoittimella valmistuisivat niin pirtelöt kuin sosekeitotkin.Toisena yhteisenä lahjana toivomme uuteen kameraamme toista akkua. Kahden akun voimin ulkomailla reissaaminen olisi helpompaa, koska tuhansienkuvienräpsijöinä yksi akku kestää vain puoli päivää.Yhteisten lahjojen lisäksi toki toivomme myös yksilöllisiä lahjoja. Antonin suurimpana tarpeena ja toiveena olisi uusi MacBook Pro, mutta sitä hän ei keneltäkään toivo lahjaksi, vaan hankkii sen itse. Sen sijaan hän toivoisi lahjaksi pehmyttä kaulaliinaa, uutta tyynyä ja talvikenkiä. Lisäksi autoon olisi kiva saada lohkolämmitin ja nahanhoitotuotesarja.Minun lahjatoivelistani on joka vuosi lyhentynyt. Tänä vuonna suurimpana tarpeena olisi saada uusi kalenteri. Viimeiset pari vuotta olen tyytyväisenä käyttänyt Ajaston pinkin väristä kalenteria, joten ensi vuosi voisi tuoda tullessaan uusia kujeita. Esimerkiksi Kotikokkaajan Kalenteri ja Muumi kalenterit näyttävät kivoille.Lumpparilla sen sijaan on paljon toiveita. Uudet puruluut, ruokakupit ja heijastinliivi olisivat kovasti tarpeen. Valjaatkin helpottaisivat Lumpparin vauhtia ulkona ja koirakaveriakin se kaipaisi.

Eniten kuitenkin toivomme joulupukilta terveyttä, elämäniloa ja unohtumattomia hetkiä yhdessä läheisten kanssa. Mikäli tammikuiset suunnitelmamme toteutuvat, toivomme joulupukilta myös sadettapitävää takkia ja suojaavaa lakkia - niitä meidän tammikuussa todennäköisesti tarvitaan. Sateenvarjosta puhumattakaan. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti