perjantai 9. joulukuuta 2011

Kalenterin luukku 9


   
Veikkaan, että suurin osa teistä ajatteli jo saavansa lukea "Paris part miljoona"-postauksia, mutta sen sijaan vuoroon pääsevät ensimmäiset lahjapaketit. Tänä jouluna päätin nimittäin lopettaa iankaikkisesti kestävien ja säilöttävien joulupaperirullien ostamisen ja panostaa sen sijaan joulukasseihin ja jouluisiin paperipusseihin. Pusseihin lahjojen pakkaaminen oli paljon nopeampaa, helpompaa ja lahjojen ulkoasu miellyttää silmääni enemmän kuin lahjapaperiin pakatut nyttyrät.Pakettitarratkin päädyin hankkimaan tänä vuonna 50 kappaleen erissä, jolloin lähes jokainen meidän antama paketti tulee näyttämään lähes samalta. Erityisesti tykästyin pakettitarrojen hopea-punainen -värimaailmaan, sillä tarkoituksenani on tuoda olohuoneeseemme jouluntuntua hopeisilla ja punaisilla lahjapaketeilla.

Mitäs muita joulukoristeita sitä tarvisikaan? Valkoiseen maljaan voisi hankkia joulutähden ja ruokapöydälle levittää punaisen huopakaitaliinan. Katselinkin jo kaitaliinoja sillä silmällä kaupassa, mutta en vielä ostanut. Huomisen vapaapäivän voisinkin käyttää jouluiseen sisustamiseen.

2 kommenttia:

  1. kivoja paketteja, tosi kauniita! :) me ajateltiin tänä vuonna että ei osteta paperia kans ollenkaan, sen sijaan ajattelin kokeilla miten lahjat kääriytyvät sanomalehteen tai kaapista jo löytyviin lahjapussukoihin...

    turhauttaa maksaa niistä hienoista paperirullista kun ne päätyy kuitenkin aina roskiin! saas nähä kuinka käy vai ollaanko kohta juoksemassa kauppaan paperia hakemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Sun sanomalehti-idea on kyllä tosi hyvä! Vielä kun vesiväreillä koristelisi sanomalehden, niin tulisi tosi kiva lahjapaperi. Minäkin taidan tehdä pari sellaista pakettia. Kiitosta vain ideasta, se tulee heti käyttöön! :)

    VastaaPoista