tiistai 20. joulukuuta 2011

Kalenterin luukku 20Neljä päivää jouluun ja meidän televisio sanoi sopimuksen irti. Näkyy enää vain vaihtelevia raitoja - oikeastaan aika kivannäköisiä raitoja. Tykkään raitojen väristä ja kapeudesta. Tykkään myös siitä, että raitojen väri vaihtelee ohjelman mukaan. Parempaa jouluvaloa ei voisi saadakaan kuin tällaisen vaihtelevaa ohjelmaa tuottavan raitataulun. :D

Onneksi olimme olleet aikoinamme fiksuja ja ostaneet televisiolle tuplaturva-takuun. Sen turvin televisio pääsee tänään huoltoliikkeen arvioitavaksi ja sen jälkeen tiedämme, korjataanko näyttö vai saammeko vakuutuksen kautta uuden television. Uusi televisiohan olisi "vakuutettua tuotetta vastaava tuote", mutta jospa sen voisi vaikkapa välisumman avulla muuttaa hieman suuremmaksi ja valkoiseksi. Noh, eipä mennä asioiden edelle. Voihan se olla, että näyttöpaneeli korjataan ja meitä hyvin palvellut televisio tuodaan takaisin omalle paikalleen.

2 kommenttia:

  1. No jopas jotain...eihän SAMSUNGIn nyt tollee pitäs hajota! Ite oon vannoutunut Samsung käyttäjä juuri sen takia että ne on niin hyvin kestäny ja olleet hinta laatu suhteiltaan hyviä. Toivottavasti toiveesi käy toteen, oli se sitten iso valkoinen tai ei. : )

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on ollut vain hyvää sanottavaa tästä Samsungin televisiosta. Päädyimme siihen silloin vuonna 2008, koska se oli muotoilultaan muita merkkejä huomattavasti tyylikkäämmän näköinen ja hinta-laatu -suhteeltaan erittäin hyvä. Vähän kyllä nyt harmittaa, kun se muuttui raitatauluksi, mutta huomiseksi saamme kuulemma tiedon television kohtalosta. Epäilivät näyttöpaneelin menneen rikki, mutta aikoivat myös tarkistaa ohjausyksikön toiminnan. Ohjausyksikkö olisi kuulemma korjattavissa, mutta näyttöpaneelia ei kuulemma kannata välttämättä edes korjata. :)

    VastaaPoista