torstai 9. helmikuuta 2012

Global InterRail: NizzaKolmas Riviera-kohteemme olikin sitten se monelle varmasti jo tutuksi tullut Nizza. Tämä ehkä yksi Rivieran suosituimmista turistikohteista oli oikein mukava, vaikkakin suureksi yllätykseksemme ranta oli täynnä kiviä.

Nizzan kaupungin osalta kävimme kiertelemässä ainoastaan keskustan katuja sekä rantaa. Jälleen olisi ollut hienoa kiivetä vuoren päälle katselemaan maisemia, mutta päätimme ottaa päivän rennosti ja menimme nauttimaan merivedestä ja rannan kuumista kivistä. Rivieralta poistuttuamme emme nimittäin tulisi näkemään enää merta saati rantaa, joten otimme kaiken ilon irti auringonottamisesta.Jo aiemmin olen pohtinut Nizzan sopivuutta rantalomakohteeksi postauksessa Rantalomailua. Edelleenkin olen sitä mieltä, ettei Nizza ole mikään paras vaihtoehto lapsiperheiden lomakohteeksi, mutta aikuisempaan makuun se on erittäin hyvä vaihtoehto. Nizzan lomailijoiden kannattaa samalla reissulla nimittäin käydä myös Cannesissa ja Monacossa. Lisäksi lähellä ovat myös Montpellier, Marseilles ja Saint Tropez. Espanjan puolelle ei myöskään ole pitkä matka, joten mahdollisuuksia on hurjan paljon.

Tämäpä olikin kaikki, mitä Nizzasta meille jäi mieleen. Enemmän pidin Cannesista, mutta kyllähän se Nizzakin on kiva paikka käydä tutustumassa Ranskan Rivieraan. Nizzan jälkeen suuntasimme takaisin Italian puolelle tutustumaan Milanoon, Comoon ja Venetsiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti