lauantai 4. helmikuuta 2012

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää

"Lunta tulvillaan, on raikas talvisää, ei liinakkommekaan nyt enää talliin jää..."

Olettekos muuten huomanneet, että pakkaskeleillä lumi näyttää normaalia valkeammalta, taivas on kauniin värinen ja aurinkokin paistaa jo paljon pitempään kuin tammikuussa. Lisäksi puut ovat koristautuneet valkoiseen juhlapukuunsa ihan kuin odottaen keväisiä auringonsäteitä.Pakkassään kirpeä ilma on karaissut viime viikkoina niin liikennemerkkejä kuin vuodevaatteita. Meillä kaikki vuodevaatteet menivät parvekkeelle tuulettumaan. Ihana tuoda ne kohta sisälle lämpenemään ja käpertyä raikkaiden peittojen alle.Positiivisimpana asiana olen kuitenkin huomannut auringon paistavan näillä leveysasteilla jo huomattavasti pitempään. Aamuisin työmatkaa ei tarvitse enää taittaa pilkkopimeässä ja iltapäivälläkin vielä ehtii nähdä pari tuntia aurinkoa. Auringonlasku lisäksi huumasi minut torstaina, kun ajelin kotiinpäin pitkän työpäivän jälkeen. Aaah, sieltä se kevät tulee!

2 kommenttia:

  1. olen kiinnittänyt myös huomiota valoisuuteen :) aivan ihanaa! ja tosiaan pakkassäällä on aina hyvä ilma, ja kaunista :)

    VastaaPoista
  2. unohdin mainita tuossa kirkkaasta taivaasta, mutta se on myös aivan mahtava asia pakkassäällä! jännä siten, etten tykkää kylmästä, mutta ihailen aina pakkassäällä luonnon kauneutta ja taivaan kirkkautta. :)

    VastaaPoista