maanantai 3. tammikuuta 2011

Sohva-ajatuksia

Olohuone alkaa olla jo melkein valmis, mutta sohva, se olohuoneen tärkein huonekalu, on vielä hakusessa. Valkoista teemaa jatkaen myös sohvan pitää olla valkoinen. Tämän hetkinen sohva vastaa tyyliämme täydellisesti, mutta valitettavasti se on turhan pieni. Niinpä olemme etsiskelleet samantyylistä, mutta vähän isompaa sohvaa. Ideoita sohvasta olen jälleen hakenut Internetistä.(Kuvalähde: http://interior.ihouse-designs.com/contemporary-
red-and-white-living-room-interior-design/)(Kuvalähde: http://www.juvandesign.com/design/modern-
minimalist-trends-white-living-room-design-2009looks-clean-and-luxurious/)


(Kuvalähde: http://inhometrend.com/living-room-desian-by-roche-bobois-colection)(Kuvalähde: http://luxury-furniture-design.com/modern/2010/11/the-planning-of-living-room/)

Näillä näkymin sohvamme tulee muistuttamaan ensimmäisen ideakuvan tyylistä sohvaa. Yksi iso selkänojatyyny ja yksi iso istumatyyny. Voimmekin jo alustavasti kertoa, että olemme käyneet katsomassa yhtä erittäin lupaavaa sohvaa. Tämä yksilö on väärän värinen, mutta päällystämällä siitä saisi oikein sopivan. Verhoilumateriaaliksi haluamme ehdottomasti käytössä kestävän valkoisen kankaan tai nahan. Aiempi sohvamme on päällystetty keinonahalla, ja se on vielä monen vuoden käytön jälkeenkin erittäin hyvässä kunnossa. Keinonahalla tosin on myös miinuspuolia, joten kankaan ja keinonahan välinen kisa on edelleen kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti