tiistai 4. tammikuuta 2011

Sohvasta kaiuttimiin

Sohva-asia näyttää tältä erää ratkenneen ja haemme lähiaikoina uuden sohvan kotiimme. Sen päällystäminen onkin sitten jo asia erikseen, mutta se asia hoidetaan todennäköisesti vasta seuraavan loman aikana. Siihen asti elämme kahdella sohvalla ja sehän on oikeastaan vain kiva asia. Tälläkin viikolla on tulossa paljon kavereita ja sukulaisia katsomaan valmista asuntoamme, joten istumapaikkoja ei ole koskaan liikaa.


(Kuvalähde: http://www.verkkokauppa.com/files/images/42/2_123479-453x384.jpeg)

Sohvasta olemme kuitenkin päässeet jo seuraavaan vaiheeseen eli äänentoistoon. Televisiohan luonnollisesti kaipaa kunnolliset kaiuttimet ja tällä hetkellä paras vaihtoehto subwooferimme rinnalle olisi Addon Two -aktiivikaiutinpari. Niiden äänenlaatu on erinomainen, basso on täyteläinen ja kaiuttimet on mahdollista kytkeä langattomasti tietokoneeseen tai puhelimeen. Lisäksi kaiuttimia voi ohjailla myös kaukosäätimellä, jolloin kaiuttimien lisääminen yleiskaukosäätimeen ei ole ongelma. Ulkonäölläkään kaiuttimia ei ole pilattu, vaan ne sopisivat täydellisesti meidän olohuoneeseemme. :)

(Kuvalähde: http://www.amazon.co.uk/Amethyst-AMETHYST-i
Panda-Speaker-791762/dp/B004HKZ0C2/ref=sr_1_27?s=
electronics&ie=UTF8&qid=1294141486&sr=1-27)


iPod-telakoita olemme myös katselleet. Amethyst valmistaa erittäin söpöjä ja hauskoja iPod-telakoita. Valittavana on pandaa, possua ja Hello Kittyä. Tällainen sopisi mielestäni tosi hyvin lastenhuoneeseen (jos olisi lapsia ja lastenhuone). :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti