torstai 6. tammikuuta 2011

Uusi sohvaTänään siis saapui uusi, edellisen omistajan Askosta ostama sohvamme. Sohva on erittäin hyvässä kunnossa ja sopii tosi hyvin olohuoneeseemme. Värikin on oikeastaan yllättävän kiva. Ainoa huono puoli on Alcantara-kangas, jonka nukka kääntyy aina siihen suuntaan, mihin joku henkilö koskee. Onneksi on olemassa paljon verhoomoja, joista voi ostaa laadukasta huonekalukangasta. Menemmekin huomenna käymään yhdessä verhoomossa ja toivottavasti löydämme kivan verhouskankaan tai nahan. Värinä päätimme pitää edelleen valkoisen, koska valkoistahan meillä on lähes kaikki muukin. Tyynyjen ja torkkupeiton värit ovatkin sitten tummempia, mutta ne hankitaan vasta sohvan verhoamisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi sattumalta jostain toisesta blogista. Jään seurailemaan sisustamistanne. Luultavasti bloggailet oulun suunnalta allaolevien nallikari kuvien perusteella. Minäkin bloggailen oulun seudulta :)

    Kivan näköinen on kyllä uusi sohvanne

    VastaaPoista
  2. Oulun ydinkeskustassa tämä merimaisemilla varustettu remonttikohde on. Toinen kotimme on vielä Raksilassa. Muutaman viikon päästä muutammekin jo remonttikohteelle, koska se alkaa olla jo asuttavassa kunnossa. :)

    VastaaPoista