torstai 20. tammikuuta 2011

Iltakävelyllä


Postausten aiheet ovat jo pitkään olleet hukassa. Remontin valmistuttua en ole oikein keksinyt enää mitään kuvattavaa, koska kaappien järjestely ei mielestäni oli mitenkään kuvauksellista toimintaa. Sen sijaan olenkin siirtynyt ulos ja katsellut ympäristöäni uusilla silmillä. Onhan tämä pohjoinen kaupunki melko kiva, vaikka edellisessä postauksessa mietinkin maisemanvaihtoa. Lunta täällä ainakin on kivan paljon, siitä minä tykkään.



Kaupunkimme ehdottomati hienoin nähtävyys on Seurahuone iltavalaistuksessa. Tämän ohi kävelemmekin joka päivä monta kertaa, koska torilla on mukava käydä juoksemassa lumihangessa. Nimensä mukaisesti Lumppari viihtyy hangessa ja tykkää juosta meidän kanssa kilpaa. Huomenna menemme testaamaan torinrantaan jäälle tehtyä luistinkenttää. Toivottavasti on paljon luistelijoita, joiden tyylinäytteitä katsella. :)



Iltalenkillä kävimmekin jo ottamassa vähän ensimakua luistinkentästä. Mielestäni kaupunkimme yksin mukavimmista talvisista oleskelupaikoista on torinrannan rantabulevardi sekä asunnoilla ja viheralueella varustettu Kiikelin tekosaari. Talvella taivaanranta maalautuu lisäksi kauniin oranssiksi. Ja lunta, sitä ainakin riittää! :)



Takaisin tullessa huomasin myös, ettei tuo kotikatumme läheiset maisemat hassummalle näytä. Kivoja vanhoja rakennuksia ja uudistettu parkkialue sinisine valotolppineen. Lisäksi näin öisin keskellä viikkoa liikkuessa rauhallisuutta on ehkä jopa liikaakin. ;P

2 kommenttia:

  1. Kyllä Oulun kaupunki on kaunis niin kesällä kuin talvella. Olipas kiva nähdä iltakuvia, koska hyvin harvoin illalla tulee siellä käytyä iltaisin.

    VastaaPoista
  2. Torinrannassa on erityisen kaunista. Ilo lenkkeillä siellä etenkin illalla. :)

    VastaaPoista