tiistai 25. lokakuuta 2011

Erilaisia lehtitelineitäWall Case -lehtitelinettä olen ihaillut Finnish Design Shopin sivuilla jo moneen kertaan. Aiemmin ajattelin sen sopivan eteiseemme, mutta miksei se sopisi myös olohuoneeseen. Miinuspuolena on ainoastaan se, että hylly pitäisi propata kiinni seinään. Niinpä Floor Case -lehtiteline voisikin olla parempi vaihtoehto, sillä se seisoisi tukevasti omalla jalallaan. Tyylikkyyttä siinä olisi silti, ja värikin oikein sopiva. 

Toisaalta pidän edelleen sisustustikas-ajatuksesta, sillä siihen voisi laittaa myös muuta tavaraa kuin lehtiä tai kirjoja. Miinuspuolena toki on se, että tikas kerää näkyvää pölyä. Floor Case -lehtitelineessä pöly ei niin herkästi näkyisi.

Antonin suosikkeihin kuuluvat kuitenkin avolokerot, joita voisi kasata päällekkäin haluamassaan järjestyksessä. Itsekin pidän toki ajatuksesta, mutta yhden avohyllykön kerran omistaneena kauhistelen jo valmiiksi kertyvän pölyn määrää. 

Nyt syysloman muutamina vapaapäivinä taidan käydä tutustumassa tarkemmin Ben-hyllykköön ja etsin tarkempia kuvia Floor Case -lehtitelineestä. Kiva päästä pitkästä aikaa sisustuspuuhiin. Olohuone onkin ollut muutostamme lähtien hieman keskeneräinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti