keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Pariisi rakastaa New Yorkia


Teimme hauskan matkailutestin. Testin kysymykset olivat osittain huvittavia, enkä tiedä, kuinka hyviä mittareita ne sitten oikeasti olivat, mutta lopputulokset ainakin osuivat kuvausten osalta kohdilleen.
Olet kuin Pariisi, itsepäinen nautiskelija. Pulppuat ideoita ja tarinoita. Olet monikerroksinen nautiskelija. Itsepäisyytesi on vahvuus. Pidät oman pääsi ja sitä arvostetaan. Osaat myös arvostaa erilaisuutta. Perinteet ja perhe ovat sinulle täreitä. Viihdyt parhaiten, kun ympärillä tapahtuu. Osaat hälyn keskelläkin rentoutua ja uppoutua omiin ajatuksiisi.

Testin mukaan minä olen kuin Pariisi - itsepäinen nautiskelija. Kuvauksessa sekä itsepäisyys että itsepintaisuus osuvat erittäin hyvin kohdilleen. Sellaiseen minä välillä sorrun, vaikka pyrinkin olemaan sovitteleva ja kaikki huomioon ottava. Anton jopa kuvaa minua välillä jääräpääksi, kun en osaa lopettaa ajoissa. Kuvaus osui oikeaan myös perheen osalta: perhearvot ovat minulle tärkeitä, ja haluan tuntea kuuluvani perheeseen. Rauhallisten koti-iltojen lisäksi pidän erilaisiin tapahtumiin osallistumisesta ja erilaisten tunnelmien kokemisesta. Tapahtumissa parasta on ehdottomasti väenpaljous, joka ei minua häiritse. Siksi ehkä pidänkin suurkaupunkien villistä sykkeestä ja väentungoksesta.Olet kuin New York - rohkea ja energinen. Rakastat elämää sykkeessä. Sinulle on tärkeää, että koko ajan tapahtuu. Nautit kulttuuritapahtumista; teatterista, elokuvista, taidenäyttelyistä ja urheilutapahtumista. Osaat myös heittäytyä vapaalle ja viettää aikaa täysin toimettomana.

Antonin osalta kuvaus on myös osuva, sillä kulttuuritapahtumissa käyminen on jo pitempään ollut hänen toivelistallaan. Elokuvien lisäksi käymme välillä teatterissa, taidenäyttelyissä ja urheilutapahtumissa. Toisaalta Anton myös rakastaa suurkaupunkien hektisyyttä ja väenpaljoutta. Sen vuoksi oma pikkukaupunkimme pölyt on välillä mukava karistaa pois ja suunnata miljoonakaupunkiin. Suurkaupungin sykkeessä oleminen ja siellä tapahtumien seuraaminen onkin Antonille sitä, mitä hän kaipaisi myös kotikaupungiltamme. Toisaalta suurkaupungin hektisyyden keskellä Anton myös osaa heittäytyä vapaalle ja nautiskella kiireettömyydestä. Tasapaino siis säilyy paikassa kuin paikassa. Ehkäpä juuri siksi suurkaupunki voisi olla Antonille sopiva asuinpaikka.

Matkailutestin pääset tekemään täällä.


Kuvat lainattu täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti