maanantai 11. kesäkuuta 2012

Merellinen TukholmaPaluulento takaisin kotiin laskeutui eilen. Samantien haimme Lumpparin hoidosta ja tulimme kotiin valmistautumaan seuraavaan työpäivään. Vaikka olen periaatteessa lomalla, otin lyhytaikaiseksi kesätyökseni päivittää erään entisen työnantajani tietojärjestelmää. Samaa työtä olen tehnyt joskus aiemminkin, joten vanhalla rutiinilla tämä menee. Päivittämisen ohessa ehdin myös siirtää kaikki lomakuvat koneelle ja aloittaa niiden läpikäymisen. Liian paljon on taas kuvia, mutta enempi parempi vai miten se nyt meneekään. ;P

Lomasään osalta olimme enemmän kuin otettuja, sillä ennusteen mukaan Tukholmassa olisi pitänyt sataa kaatamalla vettä lauantaina ja sunnuntaina. Hyvän tuurin saattelemana vesisade alkoikin vasta sunnuntaina meidän jo istuessa lentokoneessa. Uhkaavia pilviä toki oli useampanakin päivänä, mutta sadetta emme onneksi kohdanneet.

Sateen odotellessa meidän lähtöämme kiersimme kaupunkia ympäri vähän joka suunnasta. Edellisiin kertoihin verrattuna ihastelimme ehkä talvimaisemaa enemmän kaupungin merellisyyttä. Purjeveneitä, rantakallioista nauttivia ihmisiä ja leppoisa tunnelma. Silti kaupungin sykkeen pystyi tuntemaan vahvempana kuin monessa muussa kaupungissa. Rakastin kaupunkia ennen paljon, nyt rakastan sitä vielä enemmän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti