torstai 21. kesäkuuta 2012

New iPad



Niin se vain kävi, että eilen kotiutimme pitkäaikaisen haaveemme. Applen New iPad saa tästä lähtien kulkea mukanamme reissussa ja toki kotonakin toimittaa pikasurffilaitteen roolia. Luulenpa myös, että joskus tämä uusi laite löytyy myös makuuhuoneestamme, kun haluamme katsella elokuvia tai vain selata nettiä ennen nukahtamista.



Blogipostausten tekemisessä iPad on osittain kätevä, mutta pikkusen blogiohjelmanani oleva Blogger on kyllä ontuva. Ensimmäisenä kuitenkin lataan laitteeseen AppStoresta Blogger-sovelluksen ja sen jälkeen muutaman värkkäyksen kautta saan postaukset julkaistua hyvännäköisinä. Parasta tässä on kuitenkin se, että postaukset on nyt mahdollista tehdä reaaliajassa, jolloin lomareissujen jälkeiset viikot eivät kulu lomasta hehkuttamiseen.




Lisäosina ostimme iPadiin Camera Connection Kitin, jolla iPadiin on mahdollista kytkeä sekä kamera että sen muistikortti. Lisälaite helpottaa huomattavasti kuvien siirtämistä iPadiin. Bluetoothin avulla iPad on myös yhdistettävissä sekä minun iPhoneeni kuin Antonin iPodiinkin. Luulenpa, että sitä ominaisuutta tulemme reissulla käyttämään useammin kuin Camera Connection Kitiä.



Suojakuoria ja -kalvoja emme vielä tässä vaiheessa ostaneet, koska tilaamme vastaavat tuotteet aina netistä. Nyt olenkin miettinyt, millainen kuori olisi kiva. Yksi hyvä vaihtoehto olisi juuri Applen virallinen Smart Cover, jonka saa taiteltua tueksi sekä aseteltua näytönsuojaksi. Näytön suojakalvoja laitoimmekin heti tänään tilaukseen. Niiden pitäisi arvion mukaan ehtiä saapua ennen lomareissuamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti