tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kirpputoritavaran parissa



Pari päivää onkin kulunut sujuvasti vanhempieni luona kirpputoritavaroiden kuvauksissa. Löytyi vanhaa lipastoa, lamppuja, mehumaijaa, sivupöytää, mattoja, digibokseja ja paljon lasten tavaroita. Äitini ei aikonut tarvita enää syöttötuolia saati 28-numeroisia juhlakenkiä, joten laitamme kaiken löytyneen pikkuhiljaa myyntiin. Yhden myydyn tuotteen jälkeen voi aina lisätä yhden uuden myyntiin, jolloin tekemistä riittää pidemmäksi ajaksi.



Mielestäni tässä nettikirpputorikaupustelussa parasta on kuvien ottaminen ja muokkaaminen. Jokaisen tuotteen kohdalla tutkin aina sen, mikä tuotteessa on parasta, ja millä kuvakulmalla saan siitä parhaimmat puolet esille. Kenkien ja vaatteiden osalta olen myös katsellut valmiita mainoskuvia, jotta saisin otettua mahdollisimman edustavan kuvan.

 

Kuvien merkitys myynnissä on mielestäni ollut tosi suuri. Eräs meiltä tuotteen ostanutkin oli Antonille todennutkin: "En koskaan ollut kuvitellut tarvitsevani tarjotinta, mutta kuva oli niin kiva, että voishan se tarjotinkin olla tarpeellinen." :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti