torstai 7. heinäkuuta 2011

Makeat NokiatRaikkaisiin väreihin ihastuneina meille muuttivat uudet makean väriset Nokiat. Anton sai oranssin N8:n ja minä pinkin C3:n. Helmiäisvärin ei pitäisi kulua puhki, niin kuin osassa kilpailijoiden tuotteista, sillä puhelimien kuoret ovat läpivärjättyjä. Jospas uudet lemmikkimme olisivat pitempi-ikäisiä, kun eivät heti ala näyttää yhtä kuluneelta kuin digitaalikameramme.Minun innostukseni uuteen puhelimeen alkoi pari viikkoa sitten, kun kokeilin Nokian näppäimistöllistä puhelinta ja ihastuin siihen oitis. Niinpä hankintakohteekseni valikoitui peruspuhelimiin lukeutuva C3, jolla voi käyttää langatonta nettiä (ts. Facebookia), kirjoittaa supernopeasti tekstiviestejä sekä ottaa kuvia ulkona. Sisäkuvaukseen 2 megapikselin kamera ei kyllä kovin hyvin sovellu, mutta sitä varten onkin sitten Nokian N8, jonka 12 megapikselin kamera on ihan huippuluokkaa! N8:lla otetut kuvat ovat nimittäin laadultaan parempia kuin Canonin Ixus 130 -kamerallamme otetut kuvat! Muita N8:n erinomaisia ominaisuuksia ovat tiedonsiirron nopeus, sähköpostiohjelman laadukas toteutus sekä Antonin suosima Angry Birds -peli. Linnut ovatkin jo hetken lennelleet iPod touchilla, mutta nykyisin ne singotaan matkaan N8:lla.4 kommenttia:

 1. N8 kyllä hyvä, miehelläni ollut se nyt tovin ja hyvä on, itsekin räpsin sillä sunnuntain biitsikuvat blogiini, kun oma ei ollut matkassa. :)
  Blogin uusi ilme on kiva!

  VastaaPoista
 2. toi N8 on aika söötti :)
  Mulla on tällä hetkellä kans C3, mutta en tykkää siitä yhtään :/ Jotenkin se on iso klohmo ja kirjoittaessa tulee äkkiä paljon kirjoitusvirheitä.. mutta toiminnoiltaan ja noin muuten ihan perus hyvä Nokialainen.. tollanen ihme näppis ei vaan oikein sovellu mulle ;)

  Uusi ulkoasu huomaan, kiva :)

  VastaaPoista
 3. Madison: Meilläkin oli kokeilussa N8 silloin, kun se julkaistiin, ja tuntui jo silloin tosi kivalle puhelimelle. Nyt monta kuukautta myöhemmin puhelimen softa on vieläkin parempi ja uutta päivitystäkin on kohtapuolin tulosa. :)

  Minna: Mullakin oli eka kovia ongelmia kirjoittamisen kanssa, mutta vihdoin se alkaa sujua. Kokeilin pari viikkoa E5:sta ja sen näppäimistöä ei kyllä voi es verrata tuohon C3:n näppikseen. Oli meinaa niin paljon parempi ja löytyi jopa ä j ö. Hinta kuitenkin ratkaisi ja otin tuon C3:n. :D

  VastaaPoista
 4. Niin ja kiitokset ulkoasukehuista. Nyt vielä etsin tietoa siitä, miten kuvista saa tosi isot. Isot kuvat ois paljon kivempia. :)

  VastaaPoista