sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Teatteria ja svingejä


Sunnuntaipäivä kului tehokkaasti auton pesulla ja iltapäivällä olleeseen kesäteatteriesitykseen valmistautumisella. Yleisöä paikalla oli koko katsomon täydeltä, ja vierekkäiset paikat olivat juuri ennen esityksen alkua harvassa. Mekään emme saaneet neljää vierekkäistä paikkaa, mutta sentään kaksi kahden hengen vetävää penkin pätkää oli jäljellä.



Teatteriesityksen jälkeen suuntasimme viettämään ihanaa kesäiltaa rangelle. Kengät olivat kyllä väärät, mutta rangella onneksi saa olla myös vääränvärisissä kengissä. Rangella harjoittelun jälkeen otimme vielä pari puttausmatsia viheriöllä. Anton voitti kahdella pisteellä, mutta minä paransin loppua kohden monella pisteellä. Ehkä ensi kerralla voitan (niin varmaan ;P).



Nyt ilta jatkuu Piknik-areenan konserttia kuunnellen. Keskusta-asumisessa positiivisena puolena onkin se, että saamme kuunnella kaikki kesän konsertit ilmaiseksi omalta parvekkeeltamme. Kiva ilta-auringossa siemailla kylmää juomaa ja kuunnella hyvää musiikkia. 

Ensi viikolla onkin sitten tarjolla postauksia ulkokuntosalista, marjastamisesta ja ehkäpä kurkkaus kohti Kiinan reissua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti