sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Maaseutua ja varastojaMitenkäs tässä nykyisin käy aina niin, että blogipostausten sisältö käsittelee jollakin tavalla mennyttä aikaa. Vähän niin kuin remonttimme aikana, jolloin päivän blogipostaus kattoi kuvauksen edellisillan työvaiheista. :P

Joka tapauksessa viikonloppu sujui osaltamme rennoissa merkeissä. Suuntasimme sukulaistemme luokse maalle nauttimaan tujauksen grilliruokaa, pihasaunan löylyjä sekä uima-altaan rakennusta. Uima-allas, voi minäkin haluan sellaisen, oli kyllä aivan mahtava. Sen rakentamiseen kului sopivasti koko päivä, ja tänään ensimmäinen uskalijas menikin jo uimaan. Muut säästivät uima-allasturkkinsa vielä lämpimämpään säähän.Tänään palasimme maaseutuvisiitiltä kotiin ja siirryimme suoraan varastoon tutkimaan tavaroitamme. Viimeiset myytävät tuotteet löytyivätkin; peli, lamppu, retrotapettia (en tiedä meneekö kaupaksi, jos ei niin menköön roskiin), termostaatteja, ulko- ja sisäkäyttöisiä led-valoja sekä taulun kehyksiä. Tähän mennessä kaikki myytäväksi laittamamme tavarat ovat löytäneet uuden omistajan, ja meilläkin on matkabudjettia kertynyt syksyn/talven valmistujaismatkaa varten. Seuraavaksi taidamme siirtyä siivoamaan minun edellisen asuntoni varaston, jota ei uusi vuokralainen tarvinnut lainkaan. Siellä on myös paljon myytäväksi sopivaa tavaraa (yllättäen :D).Mutta kaikki tämä jorina johtaa lopulta siihen, että pääsen esittelemään yläkerran ullakkovarastoamme. Se on niin kiva, vanha ja silti hyvässä kunnossa. Puut ovat mukavan punaruskeat ja lattia nostalgista betonia. Numerot on maalattu aikoja sitten, eikä kaikkien ovien numerot ole enää edes näkyvillä. Ovissa on myös ihanat, ruostuneet saranat sekä lukkoraudat. Onpa osalla asukkaista vielä vanhanaikainen lukkokin!2 kommenttia:

  1. tuollaiset vanhat varastot ja ullakot tuoksuu mun mielestä hyvälle.. :) haaha!

    VastaaPoista
  2. niiden tunnelma on myös ihan omaa luokkaansa. meidän ullakolla on myös vanhoja amerikan arkkuja, mut nyt ne on siirretty yhdeksi kasaksi, eivätkä enää ole kovin kuvauksellisessa asennossa. kukaan ei tiedä, kuka ne omistaa, mutta hienoja ne ovat!

    VastaaPoista