sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Varjostimien maailma




Jo aiemmin aloitetut siivoustalkoot eivät ole vielä päättyneet. Tänään vastaan tuli kolme vanhaa kattolampun varjostinta. Hyväkuntoiset metallikehikot saivatkin heti luovuuteni liikkeelle. Olisi mukava suunnitella ja toteuttaa varjostin itse. Varjostimen väri voisi olla valkoinen tai mikseipä myös limen vihreä. Mallin määräävät käytettävissä olevat metallikehikot, joista kaksi on yllä olevan kuvan valaisimien tapaan pyöreitä. Kolmas kehikko oli pyöreä, mutta takaisella yläosalla.



Paperinarulampun tekemistä mietin jo aiemmin, sillä olisin halunnut tällaisen asuntoomme. Periaatteessa varjostimen tekeminen vaatisi vain suuren ilmapallon, paperinarua ja jonkun liimaseoksen. Voisinpa käydä kyselemässä Sinooperista, mikä liimaseos olisi paras vaihtoehto. 



Kolmas löytämäni varjostinidea perustuu lehtipaperiin. Löysin myös pari kuvaa varjostimesta, jossa oli hyödynnetty Aku Ankan sarjakuvia. Sellainenkin valaisin olisi tosi kiva. Hmm. Nyt taas luovuus sykkii, parempi varmaan lähtä koiran kanssa yöulkoilulle. Anton parka saa muuten kuulla minun intoiluani näistä askarteluista ihan liikaa. Toivoo kohta minun lomani loppuvan, jotta minulla ei olisi aikaa suunnitella näitä erilaisia taiteellisia sisustusjuttuja.

PS: Koirankoppihanke on edelleen suunnitelmissa. Ei tarvitsisi kuin hankkia puuttuva puutavara. ;P

Kuvat Nabuz, Etsy, VRay2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti