maanantai 29. elokuuta 2011

Punastui se sypressikin


Toinen arkiviikko on nyt käynnistynyt ja työt tuntuvat jo tutuille. Viikonloppuna kävimme fiilistelemässä merenrannassa. Lumpparikin innostui hyppimään kiveltä kivelle ja pyörähtipä se vedessäkin tassupyykillä. Säät ovat olleet vielä tosi mukavia: t-paita riittää hyvin lämmikkeeksi ja tuuli puhaltaa raikkaasti. Hassua kuvitella, että olemme olleet kotona vasta viikon.



Muutosta on tapahtunut myös parvekkeellamme, jossa viimesyksyinen sypressi on muuttanut värinsä oranssiksi. Hyvä, että olen joissakin asioissa todella hidas, sillä nopeampi olisi heittänyt keväällä ruskeaksi kuivuneen kasvin jo ajan sitten pois. Onnenkantamoisen myötä meillä nautitaan nyt ruskasta omalla parvekkeella.




Alkuviikon kunniaksi olen myös haaveillut ruskaretkestä Lappiin. Meillä oli jo viime vuonna puhetta ruskaretkestä, mutta ruska ehti mennä ohi ennen kuin vapaa viikonloppu tuli. Tänä vuonna olisikin tosi mukava lähtä katsomaan punaoransseja lehtiä, ruskeita puunrunkoja, ohiviliseviä tunturisopuleita ja kello kaulassa juoksevia poroja. Saisinkohan innostettua Antonin pienelle ruska-ajelulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti