sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tunnustus


Minna antoi blogillemme Sunshine Award 2011 -tunnustuksen. Kiitos kaunis tästä kunniasta! Kiva, että blogimme on tuottanut sinullekin iloa ja piristystä. Tunnustuksen myötä saimme haasteen vastata suosikkiasioitamme koskeviin kysymyksiin.


1. Suosikkiväri

Yhden värin määrittäminen on haastavaa, sillä pidämme eniten valkoisesta ja harmaasta. Näitä kahta väriä tykkäämme piristää limenvihreällä, oranssilla ja pinkillä aina sopivin kohdin. Väreissä tärkeintä mielestämme on niiden raikkaus ja puhtaus. Ehkä minun lemppariväri on kuitenkin se pinkki. Anton puolestaan liputtaa kiivaammin limenvihreää.


2. Suosikkieläin

Nelijalkaisen ystävämme mukaisesti suosikkieläimemme on koira. Antonin elämään on lapsuudessa kuulunut suomen pystykorvia, ja minulla on ollut aiemmin papillon. Nyt meillä on yhteinen bichon frise. Roduista muita mielenkiintoisia olisivat chihuahua ja pitkäkarvainen kiinanharjakoira.


3. Suosikkinumero

Hmm. Tämä on jo vaikea. Minulla ei ole mitään erityistä suosikkinumeroa, mutta onnennumeroni on 9. Antonin suosikkinumero on 7.


4. Suosikki alkoholiton juoma

Kiinasta juuri palanneena voimme yhteenääneen todeta suosituimman alkoholittoman juoman olevan jääkylmä kraanavesi. Sitä voisi juoda loputtomiin. Pullovettä emme kumpikaan enää halua juoda.


5. Facebook vai Twitter?

Minä valitsen Facebookin, ja Anton käyttää molempia palveluita tasapuolisesti hyvin vähän.


6. Intohimomme

Remontointi, rakentaminen ja muu yhdessä värkkääminen. Minä haluan nähdä nopeasti lopputuloksia, ja Anton haluaa käyttää erilaisia työkoneita. Loputon pilkunviilaaminen remontointien loppusilauksissa on myös yhteinen intohimomme.


7. Saada vai antaa?

Lahjojen antaminen on ehdottomasti parasta. Tykkään miettiä ja etsiä toisille ihmisille sopivia lahjoja.


8. Suosikkikuvio

Hmm. Tämä on paha. Olisikohan suosikkikuviomme maailman kartta. Tuo suuri, ihmeellinen ja uskomattoman monipuolinen ja kaunis muoto.


9. Suosikkiviikonpäivä

Lauantai on paras, koska silloin herää kohtuullisen pirteänä ja tietää seuraavana aamuna saavansa nukkua vähän pidempään.


10. Suosikkikukka

Vaaleanpunaiset ja valkoiset kukat ovat kauneimpia. Jos nyt yksi pitää valita, niin sanottaisikoon gerbera.


Tunnustus lähtee tilaihmeestä myös eteenpäin (ja tavoista poiketen myös taaksepäin). Iloa, nautintoa ja uusia ajatuksia arkeemme tuovat muun muassa seuraavat viisi blogia. 

- perfektionismi
- Nearby heart
- Sweet Milkshake
- That's my life
- Vilijonkka & tyttäret


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti